Da var årets Pride over for nå…

Men det må kjempes hver dag.

Flott å se barna som går i tog og kjente av meg som støtter opp og er med på å vise at det er greit å være seg selv. Jeg elsker Pride og jeg blir så stolt og ydmyk. Det jeg derimot blir lei meg av , er når Fredrikstad blad skriver et innlegg med bilder fra pride og flere trykker «lei seg» smilefjes.. Jeg forstår bare ikke hvorfor noen kan mene det her er trist? Hvorfor noen sitter å synes det er trist at jeg også kan være glad i hvem jeg vil. En av de er faktisk på vennelista mi på Facebook og det får meg tankefull.Og enda mer kamp lysten og fokusert på å stå opp og fram for dette. Og det viser jo nok en gang at PRIDE er så viktig.

Og at Fredrikstad skal være et sted å leve for alle. Her skal alle være trygge og bli inkludert for hvem man er. Det er byen min og ingen skal fortelle meg at jeg ikke skal føle meg like trygg som alle andre her. Ingen skal få fortelle meg at jeg ikke skal få leve som jeg vil , og ingen skal fortelle meg at jeg ikke kan være stolt av den jeg er. For det er jeg.

Jeg er stolt av å være lesbisk og jeg er stolt over å være med på å støtte kampen mot likeverd. Jeg er så stolt av alle de flotte menneskene som bidro til å gjøre denne dagen så fin og satser på dobbelt så høyt oppmøte neste år.Men glem ikke hverdagen. Hver eneste dag er viktig for å kjempe.Hver eneste dag er det viktig.Og glem aldri at det kun dreier seg om kjærlighet. Og retten til å være den man er.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s