En enklere hverdag Sylvi ??

I dag kommer du til Fredrikstad og jeg skulle gjerne vært der og stilt deg masse spørsmål. Jeg skulle gjerne tatt med meg ungene mine og latt dem få stilt deg mange spørsmål. Men mest sannsynlig så havner sånne jævla sosialister som oss bakerst i køen.

Ditt innlegg på Facebook nå er helt forkastelig. Jeg blir så lei meg og sint . Det er greit at du kjemper for en strengere innvandringspolitikk, selv om jeg ikke er enig med deg. Det er greit å kjempe for det man tror på, men det er IKKE greit som en offentlig person å drite i alt som heter respekt og medmenneskelighet. Hvordan i all verden klarer du å sove på natt ?

Er det fordi flyktningene er så langt unna din perfekte hverdag at du klarer å la vær å bry deg ? Eller er det for at du er livredd for at dem skal komme og ødelegge dine goder her i det perfekte landet «ditt»?

Vel jeg skal fortelle deg noe . Det her er også «mitt» land og jeg ønsker ikke på noen som helst måte å være en del av den tankegangen du viser her. Å legge ut en post på Facebook hvor du viser en båt med flyktninger. Overskriften er en «enklere hverdag» , at «Norge ikke skal ta imot båtflyktninger». Enklere hverdag ? For hvem Sylvi?

I allefall ikke de flyktningene som sitter livredde , sultne og som kanskje ikke aner om resten av familien er i live eller ikke. Mange barn uten foreldre og som håper og ber om at noen vil ta dem i mot. Se om håper noen vil hjelpe dem til et verdig liv og til trygghet. Det er ikke en enklere hverdag for barna våre her i landet heller , som DU med det her lærer at ikke skal hjelpe andre. En dag kan det være det er barna våre som trenger hjelp. Det kan hende barna DINE trenger hjelp ? Vil du da at resten av verden bare skal sitte og se på og si nei takk ? For det er det du gjør nå. Og jeg blir så utrolig provosert og lei meg.

Det her må være den slemmeste facebookposten jeg har sett noen gang og jeg blir flau, sint , lei meg og så utrolig provosert.

Fordi vi er født med norsk pass så gir det oss absolutt ingen rettigheter til å lukke dørene for andre som trenger hjelp. Med den posten din så sår du et hat så stort og du er inni i et meget farlig terreng. Det er mange som støtter deg , men du skal vite at vi også er mange som syns dette er ren ondskap og hjerteløst! Vi er veldig mange som skal kjempe mot det hatet du spyr ut. Jeg har nesten ikke ord for å beskrive hvor lei meg jeg blir av det du skriver. Hvor skremt jeg blir og hvor ekstremt uenig jeg er med deg. Og det skremmer meg at det skal være så enkelt å kaste ut så ondskapsfulle innlegg på Facebook.

Det bidrar ikke bare til hat , men det bidrar til nettmobbing og trakassering også. Det er tydeligvis helt greit å skrive det man vil om andre så lenge man «tror på saken man skriver om».

Det er greit å være engasjert politiker , det er greit å være uenige, men dette Sylvi … det er så langt fra greit som det kan bli ! Det er mennesker du spyr ut hat om. Og det gjør meg absolutt ikke trygg at du skal være med å sørge for at mine besteforeldre får en trygg alderdom.

Menneskerettigheter Sylvi. Det er det man bør jobbe ut i fra. Menneskeverd og likeverd. Med litt respekt for andre så kommer man langt tenker jeg. I den verden vi lever i nå så kan ingen av oss være så egoistiske at vi bare bry oss om meg og mitt.

Det er et ordtak som sier at det kommer ingenting i en lukket hånd. Så rekk ut hånda di isteden . Kanskje du faktisk hadde blitt overasket over at det faktisk er litt givende. Og kanskje stemmesankinga di hadde nådd litt fler.

Glem ikke å stem ! Og stem rett !

Stem på et Norge som har medmenneskelighet og varme. Stem på et Norge som bryr seg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s