Kanskje vi skulle lært litt mer av dyra våre ?

🥰Charlie 7 mnd i dag 🥰

Kanskje vi skulle lært litt mer av dyrene våre? De som elsker ubetinget og logrer med halen uansett farge på hunder de møter. De som møter alle med et åpent sinn og trøster når man trenger det , uavhengig av årsak. Som tilgir dumheter uten å blunke. Som elsker og leker.

Charlie er min labrador som er 7 mnd i dag. Han er seg sjøl best på godt og vondt. Han bjeffer når han er redd , han passer på matmor. Han elsker kos og suss og røyter som et løvtre på høsten. Han kommer løpende og logrer når vi roper og hopper glad inn i bilen når vi skal noe sted. Så glad for å få være med. Og han svømmer avgårde uten mål og mening. Bare fordi det er deilig.

Som er overlykkelig over å høre ordet tur. Som elsker oppdagelsesferder på nye steder med nye lukter. Som lyser opp dagen på sykehjemmet til oldemor og som støvsuger under alle bord på jakt etter matrester. Som hopper i sofaen og som vekker deg med en dusj, bare fordi det gjør han glad.

Han har også det tristeste blikket når han ikke får være med og er ekstremt glad i mat. Han er den gladeste jeg vet om. Vi hilser ikke på hunder i bånd, ikke på noen , da jeg er livredd for at den glade åpenheten hans skal ødelegges av noen som ikke er like trygge i seg selv. Men han får leke. Uten bånd på frie steder.

Vi gleder oss over høsten med masse fine turer og innekos på kvelden. For uansett åssen dagen min er så er Charlie der med den trygge gode kjærligheten og lekenheta si. Klar for å trøste og kose og få tankene over på noe annet.

Så kanskje vi skulle vært litt mer som dyra? Litt enklere i måten å tenke på ? Litt gladere og friere ? Litt mer lekne ? Og veldig mye mindre dømmende ovenfor andre.

Kanskje vi skal lære litt av den ubetingede kjærligheten de viser, mot alt og alle. Hunder respekterer hverandre og lar hverandre få være som de er. De lar oss få være som vi er. Charlie prøver ikke å forandre noen ting ved meg. Han godtar meg akkurat som jeg er. Og samme hvilket humør jeg er i. Og han elsker uten betingelser… 💕

💕💕

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s