Skam  dere! Jeg blir så utrolig provosert .

Kommentarfelt Nok engang.

Hva er det som driver voksne mennesker til å skrive det de gjør på Facebook og i kommentarfelt?

Jeg snakker nå om saken om den unge ivrige Gretha Tunberg som tør å stå for det hun mener og kjemper for at jorden skal bli et bedre sted. Hun kjemper for en trygg fremtid for seg selv og hennes generasjon. Hun ser hva vi ikke ser. Det er mer natur katastrofer og det er mer ekstremvær, og det er noe som bør skremme de fleste litt.

For to uker siden

En ting er saken. Det skremmer meg. En annen ting er hvordan voksne folk får seg til å mobbe en ung jente. DET skremmer vannet av meg. Hvem skal ungdommen vår støtte seg til om det er dette de får til svar? Folk beskylder foreldrene for omsorgssvikt og sier de styggeste ting om den 16 år gamle jenta som jeg ikke engang vil gjengi.

SLUTT Å MOBB!

Det er folk som har levd litt som skriver det verste . Mennesker med erfaringer som bør vite bedre. Som med sine erfaringer i livet bør vite at ord sårer og som bør ha sett viktigheten av å være snille mot hverandre. Hvor på veien stoppet det ? Hvor i all verden lærte dere at dette er greit ? Og hvordan rettferdiggjør dere det for dere selv?

Ungdommen vår er flott . Ta vare på drømmene deres og ta vare på engasjementet deres. De skal opp og fram og de ønsker en fremtid best mulig og det bør vi være store nok til å la dem få. Vi bør være stolte!

La oss hjelpe dem å bevare det vakre vi har isteden

Jeg blir så sint , så provosert og så utrolig lei meg. Det her er mobbing folkens. Ren skjær mobbing. Og jeg fatter bare ikke hvordan i all verden mediene kan tillate at dette blir stående. Skam dere! Verden blir bare skumlere og skumlere og det er ikke naturkatastrofer og terror jeg tenker mest på nå. Det er den vanlige mann i gata som tydeligvis ser det som sin oppgave å plage og snakke nedsettende om andre. Som fyrer opp under alle diskusjoner og som ser ned på alle andre. Som tror man kan skrive hva man vil og at alle andre bare får godta det.

Men du ? Har du tenkt tanken på at det kanskje ikke er du som har rett denne gangen ? Og uansett om du skulle ha rett så har du ikke lov til å snakke om andre på den måten.

Gretha og mange andre unge , har åpent øynene og gjør noe med verden vår. Og tro det eller ei , Men det kommer faktisk deg til gode og. Jeg heier på dere unge og dere har fått meg til å tenke gjennom småting som kan gjøre en forskjell. Jeg heier og står bak dere , og det er det utrolig mange som gjør. Det er dem dere skal legge merke til.

Så med litt inspirasjon fra et fantastisk forbilde , Sofie Frøysaa……

Som Sofie Frøysaa , viser jeg fingeren til alle dere som mobber de som gjør noe for miljøet. 🖕Som mobber de som er mindre enn dere. 🖕

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s