Er 2020 året hvor ting snur ?

På tampen av 2019 så kjenner jeg på et sinne. Jeg er sint på all ondskap og jeg er sint på alle som bidrar til at mennesker har det vondt og som bidrar til psykiske problemer og til at selvmordstallene er så høye. Jeg er sint på de som tror de er så mye bedre enn alle andre og som kan sitte på sin høye hest og rakke ned på hvem de vil. Jeg er sint og jeg er lei meg. Hva er det for en verden ungene våre skal vokse opp i ?

Innlegget mitt om homoterapi har duret og gått på Facebook og i ulike aviser. Grunnen til at det vises om og om igjen, er fordi det provoserer. Det gir likerklikk og det gir kommentarer. Jeg glemmer for all del ikke alle dem bra kommentarene  og støtten som vises. MEN … at voksne folk .. voksne mennesker kan tenke og mene det de gjør , kan jeg ikke fatte og begripe. Og at de attpåtil skriver det offentlig for bevisst å skade noen er over min fatte evne. Hva tror dere det gjør med noen som  lider i stillhet og ikke tør å stå fram som homofil? Hva tror dere det gjør med dem når de leser;

Tror du skammen det mennesket sitter med blir mindre ? Eller ønsker du at personen skal kjenne på det og skamme seg?

Vær så homofil du vil , bare ikke foran meg

Jeg kunne fortsatt i det uendelige om private meldinger, trusler og kommentarer i kommentarfelt og jeg skal si en ting. Ja jeg skammer meg. Men jeg skammer meg aldeles ikke over å være lesbisk. Jeg skammer meg ikke over å ha evnen til å elske et annet menneske og jeg skammer meg ikke over å vise litt kjærlighet offentlig. Men jeg skammer meg over mange av mine landsmenn som lirer av seg det ene stygge etter det andre. Hvor jeg vet det sitter mennesker i alle aldre og leser. Og noen av de er kanskje usikre og redde og har det forferdelig vondt. Og kanskje en av de er barna deres ? Tenk om det er nettopp de ordene som gjør at de ikke orker mer ..Bruk huet litt. Tenk over hva dere skriver , tenk over hvem som kan lese det og tenk over hvor ødeleggende ord kan være.

Jeg slutter aldri å forundre meg…. at noen går over stokk og stein for å vise andre at de ikke er bra nok som de er. Har vi det så godt i Norge at det må finnes opp nye saker å hate, mislike eller plage ? Må man rakke  ned på andre for å ha det bra selv ?

Jeg er så utrolig trist for alle de som blir lei seg av kommentarene deres og vi vet alle åssen det er. Det kan komme ti positive men det er ofte den negative som sitter. Det har jeg lært meg til å ikke henge meg opp i. Men så er jeg voksen og trygg og har et nettverk av mennesker som er glad i meg rundt. Alle har ikke det . Tenk om alle nett trolla kunne rukket ut en hånd istedenfor alt det ondskapsfulle som kommer.

I en verden hvor du kan være hva du vil… Vær snill ❤alltid .

Jeg sier det igjen.. er du en som sitter å kjenner på redsel , skam og som ikke tør være deg selv?Vi er så utrolig mange fler som ønsker å rekke ut en hånd men vi syns ikke like godt som haterne. Men vær så snill og fortell det til noen. Vi er mange som ønsker deg godt og vi er her. Vi har også kjent på hatet og vi forstår. Men la ingen tråkke på deg fordi du er deg selv. Og la deg ikke knekke. Vær stolt av deg selv og vær stolt av at du har evnen til å vise kjærlighet. Det er bare med kjærlighet verden kan bli bedre.

Ingen vet hvordan ordene dine taes i mot av en annen. Bygg opp istedenfor å riv ned andre mennesker.

Godt nyttår alle sammen og må 2020 bli året hvor vi støtter hverandre, heier på hverandre , aksepterer hverandreog viser kjærlighet. Respekt avler respekt og kjærlighet avler kjærlighet. Ta vare på de du kan og spre godhet.